I Japan är en Ochaya ett etablissemang där besökare kommer för att äta och dricka samtidigt som de underhålls av geishor. De blir underhållna med spel, uppträdanden och dans. Ochayas är väldigt exklusiva platser och beviljar endast inträde för betrodda gäster.

Mat och service håller samma höga kvalité som i restaurangen men vi serverar endast set-menyer och en lite mindre cocktailmeny. Största skillnaden mot matsalen är underhållningen som vi planerar till middagarna. Här kan gästerna njuta av mat i världsklass samtidigt som våra dansare, musiker och internationellt erkända DJ’s underhåller!


Flyer lör 18.png

Öppningshelg på Ochaya

Första helgen på Ochaya sedan sommaruppehållet! Från fredag klockan 21:00 är ni välkomna att dansa och skåla i takt med DJ Jonas Hedbergs toner. Denna fredag har vi inte middag utan kör nattklubb direkt från start!

Klicka här för gästlista

Namn *
Namn

Flyer lör 19.png

Första lördagen! Med middag

Välkomna till den lördagen tillbaka från semestern! Nu är du återigen välkommen att äta, dansa och avnjuta vår galna men ack så underbara show till DJ Jonas Hedbergs toner från 21:00 till 02:00

Klicka här för gästlista

 

 

Namn *
Namn

BOKA BORD elLER GÄSTLISTA

OM OCHAYA

0H0A4585.jpg