Julbord på Kasai
Boka julbord
Afterwork, cocktails och stämning

Vi skapar gränslösa upplevelser

Det var här på Linnégatan, ett stenkast från Stureplan, vi påbörjade vår resa för mer än åtta år sedan. Här på vår första restaurang, utforskar vi det japanska köket i en spännande fusion-stil. Kvalitativa råvaror, överraskande smaker och en stimmig och härlig miljö är grunden för att varje dag bjuda på något överraskande – både för oss själva och våra gäster.

Välkommen till Kasai Stockholm!

Mat & Dryck

kasai_241009_13882

Julbord

Julbord på Kasai

Den 19 november öppnar vi dörrarna till vårt asiatiska julbord och bjuder in er att uppleva vår unika julomakase. Rätterna serveras mitt på bordet för att delas och avnjutas tillsammans. På Kasai fokuserar vi på ett hållbart, men samtidigt generöst och högklassigt julbord. Njut av fem serveringar med det bästa från det japanska köket, där varje rätt är en smakupplevelse i sig.

Tider och priser

Första sittningen:
17:00 – 19:30 | 895 kr

Andra sittningen:
19:45 – stängning | 1 095 kr

Dinner Club: 1245 kr

Större sällskap?
Sällskap över 8 personer tar vi emot i vårt Chambre separe, Orangeri eller Dinner Club. Maila oss så hjälper vi er med större bokningar, reservation@kasai.se.

Brunch

Välkommen till Stockholms bästa japanska brunch

Vår brunch serveras vid bordet i tre omgångar, där varje rätt tar dig med på en kulinarisk resa.

Vi börjar med Edamame och våra populära Izakaya-rätter, följt av sushi direkt till bordet.Innan desserten kan du gärna ta en titt på menyn och välja till någon av våra andra rätter om du är sugen på mer.

Som avslutning bjuder vi på en överraskningsdessert – noga utvald av våra kockar.

Vårt barteam står redo att servera brunchcocktails som Bellini, House Bloody Mary eller Passion Fruit Mojito – den perfekta avrundningen på din brunchupplevelse.

Lördagar från kl. 12.00 (i november öppnar vi även upp för brunch på söndagar)

Brunchen kostar 375 kr per person.

Afterwork

Afterwork, cocktails och skön stämning

Kasai är den perfekta platsen för en avslappnad afterwork med kollegorna, en rolig kväll med gänget eller en efterlängtad dejt. Här skakas cocktails medan någon av våra vänner ofta tar plats bakom DJ-båset för att leverera skön musik i en livlig men avslappnad atmosfär. Kanske stannar ni kvar för middag eller så återvänder ni senare för kvällens sista drink. Oavsett vad, varmt välkommen till Kasai och vår värld.

Dinner Club

Vår tolkning av en oförglömlig kväll - utan pekpinnar

Kasai Dinner Club är vår vision av den perfekta helgkvällen – en atmosfär där god mat och dryck möter livlig stämning, aningen högre musik och härligt sällskap. Vi skapar minnesvärda ögonblick på en plats där tiden står stilla och nuet är i fokus. Här följer vi inga regler – vi skapar dem.

En kväll utan gränser

Chambre Séparée

Gedigen passion. Oförglömliga stunder

Med gedigen erfarenhet och en passion för att skapa oförglömliga stunder, erbjuder Kasai en omfattande uppsättning inom event och catering som gör varje tillfälle till en sensation.

Boka vår chambre séparée, styr middagssittning eller hyr vår lokal för ert nästa företagsevent.

Chambre separee - Lotus Room

Upptäck en helt ny del av Kasais gränslösa värld. I vår chambre separee, The Lotus Room, är det endast fantasin som sätter gränserna för er upplevelse. Här sitter ert sällskap helt ostört och kan tillsammans njuta av en minnesvärd mat- och dryckesupplevelse, serverad av er alldeles egen serveringspersonal.

Kapacitet
Middagssittning: upp till 11 personer
Långbord: 20 personer
Mingel: 25 personer

Chambre separee - Kasai Garden

Kasai Garden är vår nybyggda och helt vädersäkrade, lummiga oas. Denna plats är perfekt för privata middagar, exklusiva events och minnesvärda fester. Med spännande japanska fusionrätter och internationella influenser på både dryck och musik, bjuder vi in er till vår uppskattade innergård. Oavsett om det är en intim middag, ett storslaget event eller en fest under stjärnorna, är Kasai Garden den ultimata platsen för alla tillfällen.

Kapacitet
Middagssittning: Upp till 130 personer
Mingel: Upp till 200 personer

Bara Orangeriet
Middagssittning: Upp till 35 personer
Mingel: Upp till 60 personer

MNO_7677

Sushi Session

Dyk in i sushins fantastiska värld

Våra duktiga sushikockar bjuder in er till en timme i sushins fantastiska värld. Ni får lära er mer om just sushi och hur ni på bästa sätt tillagar denna japanska traditionella favoriträtt innan era kunskaper sätts på prov. Efter sessionen är det dags för er att njuta av era mästerverk tillsammans med några av våra egna favoriter från Kasais ordinarie meny.

Pris
Sushi Session 995 kr ink moms per person.
Sushi Session med dryckespaket 1395 kr ink moms per person.

Dryckespaket
1 gl Moet Chandon
1 gl Gobelsburg, Riesling
1 gl Mud house, Pinot noir

Minst 8 personer per gruppbokning.

Nattliv

Klubb Kyoto

Kyoto – en exklusiv nattklubb, dold för de flesta men välkänd bland de invigda. Mörk, förförisk och med plats för 300 gäster, erbjuder Kyoto en unik och intim atmosfär där fest och mystik smälter samman.

Musiken, en perfekt blandning av open format, strömmar genom det dämpade rummet medan internationella och lokala DJ:s skapar nattens pulserande soundtrack. I VIP-sektionerna, med optimal utsikt över folkmassan, kan du förlora dig i stunden och njuta av specialkomponerade cocktails från baren.

Kom och bli en del av vår familj!

De säger ”the more the merrier”, och vi på Kasai håller verkligen med! Vi letar alltid efter härliga, talangfulla människor som vill bli en del av vårt fantastiska team. Har du några skills som skulle passa hos oss och är du redo att ha riktigt kul på jobbet?

Tveka inte – ansök idag och börja imorgon!

Maila till info@kasai.se