Copy of _DSC3064.jpg

Banquet of Hoshena

3D middag tillbaka till kasai igen

En underhållande restaurangupplevelse

Med hjälp av banbrytande 3D-visuell teknik, bildkartläggning, erfarenhetsrekvisita och effektiv berättelse genom smaker, ingredienser, sevärdheter, ljud och smaker, tar Dinner Time Storys senaste matupplevelse gästerna på en uppslukande resa.

perfekt för familj, vänner eller kollegor

Under showen kommer gästerna att äta en femrättersmiddag åtföljda av passande viner och materbjudandet kommer perfekt att motsvara historien, där varje maträtt representerar en känsla.


Banquet of Hoshena

Ett innovativt matkoncept som lovar att vara en illusionär fest för sinnena. Gästerna transporteras till ett land där smaker och känslor är ihopkopplade och du kommer få se kungar, drottningar, älvor och vulkaner komma levande på bordet.

Denna one-of-a-kind matupplevelse tar gästerna på en resa genom ett mystiskt land som kallas Hoshena. När middagen börjar och ljusen dämpar berättar drottningen av Hoshena för gästerna om ett en gång grönt och frodigt kungarike som har förvisat dåliga känslor, såsom ilska, sorg och rädsla och som ett resultat avlägsnat kärlek, lycka och mod att lämna landet bar, mörk och tom.

Med hjälp av banbrytande 3D-visuell teknik, bildkartläggning, erfarenhetsrekvisita och effektiv berättelse genom smaker, ingredienser, sevärdheter, ljud och smaker, tar Dinner Time Storys senaste matupplevelse gästerna på en uppslukande resa för att återställa Kingdom of Hoshena till sin tidigare ära.

Under showen kommer gästerna att äta en femrättersmiddag åtföljda av passande viner och materbjudandet kommer perfekt att motsvara historien, där varje maträtt representerar en känsla.


Priser & Datum

 

PRIS
Pris: 895:- per person
Vinpaket 595:-
Alkoholfritt vinpaket 250:- 

ÖVRIGT
Åldersgräns: 8 år
Menyn går att få vegetarisk, vegansk, glutenfri, laktosfri, nötfri.
Vänligen kontakta oss vid andra allegier.


December
Tisdagar 18:00
Lördagar 17:30

DATUM & TIDER
Oktober, November
Onsdagar: 18:00
Torsdagar: 18:00
Fredagar: 17:30
Lördagar: 17:30

 

Meny

public.jpeg