#wearekasai

Bli franchisetagare och driv din egna Kasai Kitchin!

Förfrågan

Paketerat i ett enklare och lättillgängligt format

Kitchin betyder litet kök på japanska och är därför en mindre version av våra större restauranger. Här ska gästen känna igen maten, drycken och atmosfären – men få allt paketerat i ett enklare och lättillgängligt format. Nästan på samma sätt är det att vara franchisetagare på Kasai Kitchin!
Förfrågan

Öppna en Kasai Kitchin eller konvertera en befintlig enhet?

Vi erbjuder ett nyckelfärdigt koncept med centralt framtagna verktyg och stödfunktioner. Allt ifrån recept, inköp, etablering, interiör med mera finns redan framtaget. Så att du som franchisetagare kan fokusera på att leverera en sådan hög kvalitet som möjligt. Samtidigt finns huvudkontoret nära tillhands och ger dig den servicen och hjälpen som du kan tänkas behöva.

Som franchisetagare på Kasai Kitchin ser vi att du är fullt engagerad i restaurangen och har en känsla för service och detaljer. När franchisetagaren är en del av driften och driver sin restaurang på plats blir ofta resultatet lyckat. På så sätt kan man försäkra sig om att kvaliteten alltid håller samma höga nivå som man kan förvänta sig.

Vill du öppna en Kasai Kitchin eller kanske konvertera en redan befintlig enhet? Fyll då i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Gör en förfrågan så återkommer vi till dig

Bli franchisetagare