#wearekasai
Stockholm

Instruktioner till middagskassen

Instruktioner

Crispy rice

  1. Stek på hög värme med rapsolja, den ska täcka stekpannans botten i ca 1 min på varje sida så riskudden får en gyllenbrun färg.
  2. Ta upp ur stekpanna och låt droppa av på papper. Spritsa sedan spicy tuna-röran på riskudden, garnera med och vårlök och shizo.

Taco

  1. Fyll de krispiga wontonskalen med edamamepuren, toppa med krispig portabello och picklad rödlök.

Robata

  1. Sätt ugnen på 165 grader och värm köttet.
    Rare – 3 min
    Medium – 5 min
    Well done – 15 min.
  2. Låt köttet vila på en skärbräda i några minuter.
  3. Värm upp Sanchglace i 10 sek på 600W i mikron.
  4. Skär köttet i 1 cm breda bitar.
  5. Mikra riset i 1 minut på 600W och strö över färsk salladslök .
  6. Lägg de skurna köttbitarna på en tallrik, lägg på miso mayo på köttet och häll på Sanchglace. Servera med ris på sidan.

Chokladfondant

  1. Mikra fondanten i 20 sekunder på 600w , servera med körsbär och yuzusmetana.

Instruktioner VEG

Crispy rice

  1. Stek på hög värme med rapsolja, den ska täcka stekpannans botten i ca 1 min på varje sida så riskudden får en gyllenbrun färg.
  2. Ta upp ur stekpanna och låt droppa av på papper. Spritsa sedan avokadoröran på riskudden, garnera med vårlök och shizo.

Kasai Taco

  1. Fyll de krispiga wontonskalen med edamamepuren, toppa med krispig portabello och picklad rödlök.

Grillad Spetskål

  1. Sätt ugnen på 175 grader och värm den grillade spetskålen. Ca 7-8 min så den blir ordentligt varm.
  2. Värm upp ingefärsdressingen i 10 sek på 600W i mikron.
  3. Mikra riset i 1 minut på 600W och strö över färsk salladslök .
  4. Lägg den grillade spetskålen på en tallrik , lägg på yuzukucho smöret på spetskålen och häll på ingefärsdressingen. Servera med ris på sidan.

Chokladfondant

  1.  Mikra fondanten i 20 sekunder på 600w , servera med körsbär och yuzusmetana.