Stockholm
Instruktioner till middagskassen
Instruktioner
Crispy rice
- Stek på hög värme med rapsolja, den ska täcka stekpannans botten i ca 1 min på varje sida så riskudden får en gyllenbrun färg.
- Ta upp ur stekpanna och låt droppa av på papper. Spritsa sedan spicy tuna-röran på riskudden, garnera med och vårlök och shizo.
Taco
- Fyll de krispiga wontonskalen med edamamepuren, toppa med krispig portabello och picklad rödlök.
Robata
- Sätt ugnen på 165 grader och värm köttet.
Rare – 3 min
Medium – 5 min
Well done – 15 min. - Låt köttet vila på en skärbräda i några minuter.
- Värm upp Sanchglace i 10 sek på 600W i mikron.
- Skär köttet i 1 cm breda bitar.
- Mikra riset i 1 minut på 600W och strö över färsk salladslök .
- Lägg de skurna köttbitarna på en tallrik, lägg på miso mayo på köttet och häll på Sanchglace. Servera med ris på sidan.
Chokladfondant
- Mikra fondanten i 20 sekunder på 600w , servera med körsbär och yuzusmetana.
Instruktioner VEG
Crispy rice
- Stek på hög värme med rapsolja, den ska täcka stekpannans botten i ca 1 min på varje sida så riskudden får en gyllenbrun färg.
- Ta upp ur stekpanna och låt droppa av på papper. Spritsa sedan avokadoröran på riskudden, garnera med vårlök och shizo.
Kasai Taco
- Fyll de krispiga wontonskalen med edamamepuren, toppa med krispig portabello och picklad rödlök.
Grillad Spetskål
- Sätt ugnen på 175 grader och värm den grillade spetskålen. Ca 7-8 min så den blir ordentligt varm.
- Värm upp ingefärsdressingen i 10 sek på 600W i mikron.
- Mikra riset i 1 minut på 600W och strö över färsk salladslök .
- Lägg den grillade spetskålen på en tallrik , lägg på yuzukucho smöret på spetskålen och häll på ingefärsdressingen. Servera med ris på sidan.
Chokladfondant
- Mikra fondanten i 20 sekunder på 600w , servera med körsbär och yuzusmetana.

">
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du att cookies används.