fbpx

Julbord i restaurangen

I år fokuserar vi på att bli lyxigare och mer hållbart julbord!
26 november öppnar Kasai upp dörrarna för årets julbord.

Årets julbord är anpassat till rådande tider. Vi kommer inte att duka upp stora bufféer utan all mat serveras
direkt ifrån köket till ert bord. Vår asiatiska julbordsmeny består utav fyra stycken serveringar som ni i ert
sällskap vid samma bord delar på. Vi börjar med en amuse bouche och sedan fortsätter med sushi, sashimi
och klassiska rätter från Kasai som tempurafriterade räkor, crispy spicy tuna och slider med anklever för
att senare gå över till varmt där vi år har en servering med ångad seabass och grillad wagyu biff. Vi gillar
sött och i år satsar vi extra mycket på desserterna som alla kommer lagas in-house av vår dessertmästare.

Detta är inte bara mer hygieniskt utan också mer hållbart då vi kan hålla nere matsvinnet (givetvis får ni
fortfarande beställa hur mycket mat ni vill).

Denna variant av servering ger oss även möjlighet att kvalitetssäkra på ett sätt som inte är lika lätt på
bufféer.

Utöver detta har vi anpassat bordskartan så att det finns mer plats mellan borden än vi vanligtvis har.

Vi kommer självklart att fortsätta med våra nya och skärpta städrutiner. Vår främsta prioritet är, och
kommer fortsatt att vara, tryggheten och hälsan för våra anställda och gäster.

Meny

Konbubuljong med sesam och togarashi
*
Sushi Moriawase
Crispy Rice – Spicy tuna
Tempura friterad räka
*
Shake namban zuke, japansk lax, misomajo, picklad lök
Avokado- & tryffeltaco
Grillad brioche, anklever, sojaglace, nashipäron
*
Japanskkimchi (veg)
Sake och miso pickladgurka
Rödbetssallad, sesam, walnötter
Mandelris med bryntsmör
Ångad havsaborre, jalapenoponzu , krassesallad, friterad lök
Grillad wagyu med ingefärsdressing, yuzukuzu,
*
Kvällens kombo från konditoriet
Sesam och misokaka, körsbärscouli, yuzusmetana
Salt choklad kola tart
Chili och ingefärstryfflar med macha
Nypon och passionsfrukts shot

Meny Vegetarisk

Konbubuljong med sesam och togarashi
*
Sushi kockens val av vegetarisk sushi
Crispy Rice – edamame och tryffel
Tempura friterad sparris
*
Miso bakad aubergin, puffat ris, vårlök
Avokado- & tryffeltaco
Grillad brioch med rostad shitake, sojaglace, syltlök, nashipäron
*
Japanskkimchi
Sake och miso pickladgurka
Rödbetssallad , sesam, walnötter
Mandelris med bryntsmör
Ångade primörer med jalapenoponzu , yuzu- och misomajo, krassesallad
Grillad rotselleri med krispig kål, ingefärsdressing, yuzukuzu
*
Kvällens kombo från konditoriet
Sesam och misokaka, körsbärscouli, yuzusmetana
Salt choklad kola tart
Chili och ingefärstryfflar med macha
Nypon och passionsfrukts shot

Tider och priser

Måndag till lördag kl. 11:00 – 16:00 595kr
Måndag till lördag kl. 16:30 – 20:00 695kr
Måndag till lördag kl. 20:00 – 23:00 745kr

(Vi måste ha minst 40st gäster för att öppna upp).

Minst 30 personer måste ha bokat in sig på respektive sittning för att de ska ha möjlighet att duka upp julbordsbuffén.

Dryckespaket och enhetspriser

Dryckespaket standard: 
1 fördrink
2 glas vin
316 kr exkl moms (395 kr inkl moms)

Dryckespaket deluxe: 
1 fördrink
3 glas vin
Kaffe
Avec
556 kr exkl moms (695 kr inkl moms)