#wearekasai
Vi söker

Kökschef för Visby

Arbeta på ett av landets främsta japanska fushionkök

Vi har ett av landets främsta japanska fushionkök där vi jobbar mycket med smakkombinationer och presentationer utöver det vanliga med stort fokus på family-style sharing. Alla i köket, inklusive du är med och bidrar till att skapa denna matupplevesle utöver det vanliga för gästen.

Vi behöver nu rekrytera en Kökschef till vårt fantastiska team i Visby.

Tjänsten som Kökschef innebär att du ansvarar för den dagliga driften och leder teamet under service, samt lär upp och utvecklar deras förmågor. Du är ansvarig för beställningar, att utveckla rätter och uppdatera menyn i samarbete med våra systerrestauranger i Malmö och Stockholm. Vidare är du delaktig i, HACCP, egenkontroller samt att städrutiner följs. Du har en god förmåga att säkerställa hög kvalitet.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kockyrket och det är meriterande om du redan har arbetat som souschef eller kökschef.

För att trivas i rollen har du ett brinnande intresse för mat, är uthållig, stresstålig och öppen för nya idéer och tankar. Arbetstiderna är varierande, dagtid, kvällar och helger och mycket service blandat med administrativt. Vi som team samarbetar tätt inpå inom företagets alla olika delar och vi är inte rädda för att hoppa in och hjälpa till där det behövs, oavsett befattning.

Anställningen är en tillsvidareanställning, på heltid, med tillsättning enlig överenskommelse. Vi tillämpar kollektivavtal med provanställning.

För ytterligare information och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan till roliga och spännande arbetsplats!