20 MARS

 
GLITCH-MOCKUrP-by-PSDDUDE kopiera.png
 

Nu introducerar Ochaya Lolita, ett nytt koncept på OCHAYA där vi transporterar dig rakt in i 80-talets japan och den, vid denna tidpunkt, nya och galna subkulturen Lolita som fullkomligt exploderat. Varje bord har ett eget tema där ingen detalj är för liten. Frågan är; vilken lolita väljer du?

 
 
sfsfsf.png

Guro Lolita

“Guro” är den japanska förkortning av ”grotesque”. Guro Lolita är blodig, skrämmande och bär trasiga kläder. Vi förser dig med ett första hjälpen-kit för att försöka överleva kvällen med Guro Lolita som servitör. Men vi lämnar inga garantier... Nå, känner du dig grotesk?

lolita fest japansk kasai

Goth Lolita

Goth Lolita tar dig till den mörka sidan där inget är för dystert. Goth Lolita har aldrig kommit bra överens med andra Lolitor och håller sig gärna för sig själv. Så förbered dig på en intim kväll med Goth Lolita

 

 
Free Glitch Photoshop Actions V.2 kopiera.png

Carnival Lolita

Carnival lolita växte fram under 1980-talet i stadsdelen Harajuku i Tokyo. Carnival lolita betyder karuseller, leksaker och ballonger i överflöd. Kasais egna Carnival Lolita är lekfull och kommer göra allt för att få dig på bästa humör...

lolita fest på ochaya

Sweet Lolita

Sweet Lolita är den mest oskuldsfulla Lolitan. Pastellfärger, barnakalas, godis och sockervadd står i fokus. Ochaya Sweet lolita kommer att ge dig helgens sockerchock.

 
sailor lolita.png

Sailor Lolita

Sailor Lolita är den charmiga Lolitan från havet. Hon är vår erfarna äventyrare som sett världens hörn. Här får du ta del av en natt av gungande hav.

lolita fest på kasai.png

White Lolita

Hela Shiro Lolitas liv kretsar kring vitt. Allt hon tar i är vitt och andra färger existerar inte i sin närvaro. Känner du dig ren nog för en kväll med White Lolita?