INTRODUCERAR

 

LUNCH Stockholm

Nu lanserar vi vår efterlängtade lunch! En magiskt god och fräsch lunchmeny med starka influenser från genuina japanska lunchtraditioner har tagits fram av Kasais mästerkock, den internationellt prisbelönte Danny Elmaleh.
 

 
 

FRÅN 11:30 till 15:00 - varje Tisdag till fredag

Kasais luncher kommer att vara från Tisdagar till Fredagar och första sittningen är från 11:30 och sista bokningen går att göras 14:30. Efter 15:00 så serveras barmenyn fram till kl 17:00 då restaurangen öppnar igen för kvällen.


TEISHOKU - EN traditionell japansk luncH

Teishoku, som uttalas "tay-show-ku" betyder "måltidsuppsättning". I Japan avser det generellt sett ett färdigt sett med en huvudrätt som kommer tillsammans med vitt ris, miso soppa och "sozai", olika typer av sidorätter, samt picklade grönsaker, även kallat "Tsukemono". Teishoku är ofta grillade, friterade och halstrade rätter. Det som ofta grillas är kött, som nötkött eller kyckling och till det, friterade grönsaker eller fisk och skaldjur. Så om du någon gång vandrar runt i en gränd i Tokyo och hittar en härlig restaurang, säg bara ordet "Teishoku" så klarar du dig fint. Eller om du är på Kasai, för den delen!

 


24 oktober

Efter en stor förfrågan kan vi nu presentera The Lunch Specials. Varje besök på Kasai ska vara en helt ny upplevelse, så därför adderar vår prisbelönte köksmästare två helt nya rätter till menyn – varje vecka. Välkommen att testa något nytt du med!

 

LUNCHMENY