Ta med Kasai hem! Vi har nu tagit fram en matkasse för att ni ska kunna ta med er Kasai-upplevelsen hem. Vi hjälper dig att laga japansk fusionmat. Följ bara våra instruktioner som medföljer och därefter har du en fantastisk omakase (set-meny) att servera och avnjuta.
Genom att beställa en middagskasse från oss så får ni en god, nytänkande och kreativ kasse där ni tillsammans lagar ihop er middag.
Upphämtning fredagar och lördagar
Tid för upphämtning 16:00 – 18:30
Middagskassen bokas via mail visby@kasai.se & betalas vid upphämtning.
Förstärk Kasaikänslan genom att spela vår musik!
Lyssna härCrispy rice
Spicy tuna, vårlök, shizo
Taco
Edamamepuré, krispig portabello, picklad rödlök
Robata
Biff, ingefärsdressing, yuzu kosho smör & mandelris med brynt smör
Chef’s Choice Dessert
Crispy rice
Taco
1. Fyll de krispiga wonton skalen med edamamepuré.
2. Toppa med krispig portabello och picklad rödlök.
Robata
1. Sätt ugnen på 165 grader och värm köttet. Rare – 3 min, Medium – 5 min Well done – 15 min.
2. Låt därefter köttet vila på en skärbräda i några minuter .
3. Värm ingefärsdressing i 10 sekunder på 600W i micron.
4. Skär köttet i 1 cm breda bitar.
5. Micra riset i 1 minut på 600W och strö över färsk salladslök.
6. Lägg de skurna köttbitarna på en tallrik och lägg smöret på köttet. Häll över såsen och servera med riset på sidan.
Crispy rice
Avokadoröra, vårlök, shizo
Taco
Edamamepuré, krispig portabello, picklad rödlök
Robata
Rotselleri, ingefärsdressing, yuzu kosho smör, & mandelris med brynt smör
Chef’s Choice Dessert
Crispy rice
Taco
1. Fyll de krispiga wonton skalen med edamamepuré.
2. Toppa med krispig portabello och picklad rödlök.
Robata
1. Sätt ugnen på 175 grader och värm rotsellerin 7 – 10 minuter.
2. Värm ingefärsdressing i 10 sekunder på 600W i micron.
3. Micra riset i 30 sekunder på 600W.
4. Micra riset i 1 minut på 600W och strö över färsk salladslök.
5. Lägg rotsellerin på tallrik och strö smöret över rotsellerin. Rippla över med såsen och servera med riset på sidan.