I Japan är en Ochaya ett etablissemang där besökare kommer för att äta och dricka samtidigt som de underhålls av geishor. De blir underhållna med spel, uppträdanden och dans. Ochayas är väldigt exklusiva platser och beviljar endast inträde för betrodda gäster.

Mat och service håller samma höga kvalité som i restaurangen men vi serverar endast set-menyer och en lite mindre cocktailmeny. Största skillnaden mot matsalen är underhållningen som vi planerar till middagarna. Här kan gästerna njuta av mat i världsklass samtidigt som våra dansare, musiker och internationellt erkända DJ’s underhåller!

VI VILL VARNA KÄNSLIGA BESÖKARE
Vi har varierande underhållning och teman. Det kan vara allt ifrån violinister och saxofonister till eldslukare och dansare. En del av dansshowerna är burleskinspirerade och lättklädda kvinnor och män kan förekomma.

 

 

The Freaky Garden

Fredag den 6 April

HE FREAKY GARDEN

Nu vänder vi upp och ner på OCHAYA när vårt nya, galna koncept The Freaky Garden introduceras nu på fredag den 6 april. Vita kaniner, cirkusartister och ett parti schack med pjäser som är större än dig? Och champagne, så klart. Boka bord för vårens roligaste kväll.


Boka bord för helgen på Ochaya nattklubb

 

Namn *
Namn
Datum? *
Datum?

OCHAYA-Nattklubb-i-Stockholm