1U4A5149.jpg

OM OSS

 

KASAI –
En modern japansk restaurang och cocktailbar 

I flera år hade vi en dröm om att öppna en modern japansk restaurang som serverar kreativa japanska fusionrätter och välgjorda cocktails i exklusiva miljöer med livlig atmosfär.

Vår första restaurang öppnade i Stockholm, september 2016. Detta har utvecklats till att vi idag har tre restauranger, två i Stockholm och en i Malmö. 

Kasai är resultatet av många års erfarenhet och inspirationssökande i städer som London, Los Angeles och Miami. Vi hoppas våra gäster upplever det i allt ifrån mat och dryck till service och atmosfär. 

Kasai är en kontantfri restaurang. 

 

 

KÖKET

Vi delar upp köket i tre delar – Robata, Sushi och Izakaya

I Robatabaren blir grönsaker, kött och fisk tillagade under intensiv värme enligt japansk grilltradition. 

I vår Sushibar fokuserar vi på enkelhet och kvalitet. Ingen detalj är för liten när det gäller vår nigiri. Genom att använda extra varmt ris, samt kall och färsk fisk skapas en smakupplevelse som smälter i munnen. Våra unika sushirolls finns i en mängd spännande kombinationer och erbjuder fantastiska smakupplevelser.

I izakaya skapar vi våra kreativa tolkningar av det japanska köket. Vår majstempura och krämiga srirachaglaserade tempuraräkor är några exempel på detta.

Konceptet är sharing och som gäst får du smaka smårätter och mellanrätter ifrån våra tre olika kök som du kan dela med ditt sällskap - allt för att skapa en upplevelse med wow-faktor.

 
 
 
 
 

våra COCKTAILS

Våra cocktails hämtar inspiration från både gammal och ny kultur, kombinerat med ett fantastiskt arv av traditioner, symboler, konst, landskap, djur, leksaker, godis, kryddor och örter från Japans alla hörn.

Oavsett om du letar efter söta, sura, fruktiga, salta, jordnära eller ljusa cocktails, återfinns hela smakupplevelsen och mer därtill i vår meny.
Med ett unikt urval av olika spritsorter med noggrant utvalda ingredienser ser du klassiska cocktails med en speciell twist, samt några av Kasais signatur cocktails.

Vi vill skapa ett speciellt ögonblick bara för dig. Det är därför vi leker runt med unika smaker, dofter, utseende, bränningar, texturer och känslor.

 
 

webbbbbbbb.jpg

GRUNDARNA

Paulo Fagundez och Felix Granander har tillsammans med Danny Elmaleh - det kulinariska mastermindet, som är mest känd för sina prisbelönta koncept Katsuya och Cleo, tagit fram en mycket unik samling av erfarenheter och färdigheter och har samlat dessa för att skapa Kasai.